Tulipán gyűrű vörös gránáttal

(5 vásárlói értékelés)

46.400 Ft

A Tulipán gyűrűt a tulipán virága ihlette. Az oldalsó ívben a teljesen kinyílott tulipán finom vonala köszön vissza, míg a csepp csiszolású gránát a virág még bimbós állapotát tükrözi, magában hordozva a szirombontás ígéretét.

Gyűrűméret meghatározása

Leírás

A gyűrű anyaga: kézzel alakított nemesacél
Drágakő: 5X7 mm csepp csiszolású vörös gránát

A tulipán a magyar kultúrkörben a nőt jelöli. Gyakran használták népi díszítőelemként, s mint ilyennek jelentéstartalma is volt. Bimbós állapota a kislány kort, nyíló virága az eladósorban lévő lányokat, a teljesen kinyílt tulipán pedig a házas asszonyokat szimbolizálta.
A tulipán gyűrű jegyajándéknak ideális választás.
A gyűrű különlegessége, hogy a nemesacél nem folytonos kört alkot, hanem megszakad s ezt a helyet tölti ki a kő mintegy hidat képezve a két rész között.

Így készül a Tulipán gyűrű

Az alapforma és a gyűrűméret kialakítása után a drágakő helyét készítem el. Ehhez hajszálvékony kézi fűrészt, és kőágymarónak nevezett szerszámot használok. Ezután különféle reszelőkkel és különböző szemcsefinomságú csiszolópapírokkal a gyűrű felületét előkészítem a polírozáshoz. Szeretem ha egy ékszer a szépségén túl kényelmes is, ezért minden esetben a gyűrű belső és külső felületét egy nagyon picit lekerekítem. Ez biztosítja, hogy az ékszer komfortos érzetet nyújt viselőjének minden nap. Legvégül a drágakő kerül a foglalatba, ha szükséges utólag még alakítok a karmokon, hogy ne akadjanak bele semmibe.

Nemesacél gyűrű készítésNemesacél gyűrű készítésNemesacél gyűrű készítésNemesacél gyűrű készítésNemesacél gyűrű készítés
Nemesacél gyűrű készítés
Nemesacél gyűrű készítés

Mi történik megrendelés után?
Vásárlás után azonnal fogsz kapni egy autómata üzenetet. 24 órán belül pedig küldök neked én is egy visszaigazoló emailt a rendelésedről, amiben még egyszer egyeztem Veled a megrendelést részleteit, illetve a megrendeléssel kapcsolatos speciális kívánságaid, ha vannak.

Mikor kapod meg az ékszert?
A ékszerek készítési ideje 3 hét.
A készítési idő az utalás beérkezésétől, karikagyűrűk esetében a méret megadásától számítandó.
Amennyiben valamilyen előre nem látható oknál fogva nem tartható a határidő, e-mailben jelzem.

Hogyan tudsz fizetni?
Banki átutalással illetve a Paypal biztonságos rendszerén keresztül tudsz fizetni.

Törtarany beszámítás
Ha van otthon, fél pár arany fülbevaló, szakadt lánc, vagy olyan aranyékszer, amitől szívesen megválnál, személyes találkozó alkalmával beszámítom 6000 Ft/gramm áron, a vételár maximum 80%-áig.
Például:
Ha a kiszemelt nemesacél gyűrűpár ára 50.000 Ft
50.000*0.8=40.000, negyven-ezer forintért tudsz aranyat beszámíttatni.
40.000/6.000=6,6 gramm ennél az esetnél. Így a fennmaradó 10.000 Ft-ot kell csak átutalással rendezni.

Szállítási információk
Magyarország területére a szállítás ingyenes. Megrendelésedet a Magyar Posta futára, vagy a DPD futárszolgálat kézbesíti 8.00 és 17.00 között.
Kérheted munkahelyi címre is a kézbesítést.
Amennyiben kényelmesebb Neked van lehetőség Csomagautómatába kérni az ékszert. Így akkor veszed át a csomagot, amikor időd engedi.
Csomagautómaták térképe
Csomagautómaták listája

A gyűrűmérőt ajánlott elsőbbségi levélben küldöm.

Gyűrűméret
1, Karikagyűrű méretmeghatározás:
A gyűrűt egyéni méret alapján készítem, hogy biztosan kényelmes legyen. Rendeléskor, utalás után először egy gyűrűmérő sort küldök, amivel otthon, kényelmesen és egyszerűen meg tudod határozni a pontos ujjméreted. A mérősor visszajuttatása után postázom az ékszert. A mérősor elküldése ingyenes.

2, Eljegyzési gyűrű méretmeghatározás:
Mi a helyzet akkor, ha szeretnél meglepetést szerezni szerettednek, de nem tudod a gyűrűméretét?
Ilyen esetben küldök egy átlagos méretet a választott modellből. Ha nem jó a méret egy alkalommal díjmentesen újra elkészítem a gyűrűt -méretvétel alapján- és átfoglalom bele a drágakövet. Csak a női köves gyűrűk egyszeri díjmentes cseréjét vállalom. A karikagyűrűket minden esetben előzetes méretvétel alapján készítem.

Ha mégsem tetszik...
Amennyiben a megrendelt ékszer mégsem tetszik, az Európai Uniós törvényeknek megfelelően gyakorolhatod az elállási jogod. Küldd vissza az ékszert 14 napon belül, én pedig visszautalom számodra a vételárat.
További részletek itt

Ékszerviselési tippek
A nemesacél rendkívül strapabíró fém, sokkal keményebb, mint az arany vagy az ezüst, így sokkal kevésbé karcolódik, sokáig megőrzi fényét. Nem színeződik el idővel, ellenáll a háztartásban használt vegyszereknek is. Jól bírja a mindennapos viselést. Különösebb gondozást nem igényel. A mattított és a szálcsiszolt felületek 4-5 évente érdemes frissíteni, ezek kicsit kifényesedhetnek viselés közben. A drágakövek sajnos nem ennyire ellenállóak, óvni kell őket az erős ütéstől, mert elrepedhetnek, eltörhetnek. Ezért, ha olyan tevékenységet végzel, ami a drágakő sérülését eredményezheti pl.: sport, kertészkedés, mosogatás, érdemes inkább levenni erre az időre. Ha kézmosásnál leveszed a gyűrűt megelőzheted, hogy szappan rakódjon a drágakőre, így sokáig fényes és csillogó marad a kő.

Ha további kérdésed van, tedd fel bátran, szívesen válaszolok.
Adatkezelési tájékoztató

Tulipán gyűrű vörös gránáttal termékről 5 értékelés

 1. M.

  Különleges, egyedi gyűrű. Hosszú keresgélés után, találtam rá erre az egyedi szépségre. Edit nagyon gyorsan és szépen dolgozik, a jövőben fogok még tőle rendelni. Remélem ez a gyűrű generációkon át a család ékessége lesz.

 2. Berta Zsolt

  Nagyon gyors és udvarias reagálás a rendelésre. Felhívta a figyelmet a méretbeli tévedés lehetőségére. Így tökéletesen sikerült a kivánt méretbe kapni a kért gyűrűt. A rendelést követő 2 napon belül megérkezett. Ajánlom a többi vásárlónak!

 3. Szabó Anikó

  Edit nagyon kedves, segítőkész, gyorsan reagál a levelekre, a fizetéstől a szállításig mindössze 4 munkanap telt el. A gyűrű pedig tényleg olyan gyönyörű mint a képeken, nagyon örülök neki. Köszönöm szépen

 4. Békési Bea

  Nagyon örülök, hogy rátaláltam a keresőben erre a gyűrűre. Szerettem volna az esküvőn olyan tárgyat viselni, ami a magyar kultúrát képviseli, mivel külföldön lesz az esküvőnk. A tulipán pedig az örök szerelem jelképe, olyan szimbólum, ami méltó lesz a tízéves kapcsolatunk megkoronázására. Postafordultával tudtunk mindent intézni, korrekt volt a tájékoztatás, a szolgáltatás és remélem, még találok olyan ékszert, amit szívesen viselnék magamon. Köszönjük Edit és vigyázz a kezeidre még sokáig! 🙂

 5. Kiss Krisztina

  A férjemtől kértem és kaptam ezt a csodálatos ékszert, mivel a karikagyűrűnket már nem viseljük. Formavilága, a tulipán motívum szimbolikája, és számunkra fontos mondanivalója miatt esett rá a választásunk. Gördülékenyen, gyorsan zajlott a lebonyolítás, Edit minden kérdésemre készséggel válaszolt, az ékszer pedig még annál is szebb, ahogy elképzeltem. Az átadás pillanata is emlékezetes marad.Köszönöm ezúton is 🙂

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük